Logo Zeewolde
Ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening parkeren, Zeewolde

Vanaf woensdag 14 augustus 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan parapluherziening parkeren gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan, met ID nummer NL.IMRO.0050BPBPParapluParkeren-ON01 , ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl . De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl .

Het ontwerpbestemmingsplan parapluherziening parkeren betreft een partiële herziening van alle bestemmingsplannen gelegen in de bebouwde kom van Zeewolde, alsmede de recreatieterreinen Horsterwold en Harderwold. Bestemmingsplan Buitengebied valt niet onder deze herziening.

Aanleiding hiervoor is de op 4 april 2013 in werking getreden beleidsregel ‘Notitie toepassing parkeernormen maart 2013. In het merendeel van de nu geldende bestemmingsplannen wordt in de algemene gebruiksregels verwezen naar de oude notitie toepassing parkeernormen ut 2009. Daarnaast ontbreekt bij een aantal bestemmingsplan een bepaling ten aanzien van het parkeren. Met deze parapluherziening wordt in alle hierboven genoemde plannen een gelijkluidende, actuele parkeerbepaling opgenomen.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 24 september 2013) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw S.L. Strauss, te bereiken op telefoonnummer 0365229423. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 13 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven