Logo Opmeer
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning bouw rundveestal Driestedenweg 52 te De Weere, Opmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een rundveestal (incl. melkstal) op het perceel Driestedenweg 52 te De Weere. De omgevingsvergunning omvat de activiteiten, het bouwen van bouwwerken, het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en de beperkte milieutoets. Het bouwplan is in strijd met de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Aartswoud, De Weere en De Gouwe’ en het bestemmingsplan ‘Buitengebied Opmeer C.A’.

Beroep

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, hebben de mogelijkheid met ingang van vrijdag 9 augustus 2013 gedurende zes weken een beroepschrift in te dienen tegen de omgevingsvergunning bij de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Tevens kan binnen de genoemde beroepstermijn, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter op hetzelfde correspondentieadres van de rechtbank. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na de genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Informatie

U kunt de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken vanaf heden inzien op werkdagen bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.opmeer.nl , rubriek Wonen en leven → Ruimtelijke plannen → Afwijkingsbesluit.

Naar boven