Logo Delft
Ontwerpbesluit Hogere waarden Wet Geluidhinder ter inzage, Delft

Voor de Hugo de Grootstraat 59 ligt een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage om een kinderdagverblijf mogelijk te maken. Het bijbehorende ontwerpbesluit hogere waarden Wet Geluidhinder gaat ter inzage. Iedereen krijgt de gelegenheid om een reactie te geven op deze documenten.

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet Geluidhinder

De Wet Geluidhinder kent een stelsel van voorkeurswaarden en hogere waarden. De wet zegt dat wanneer er niet voldaan kan worden aan de voorkeursgrenswaarden er maatregelen niet doelmatig zijn, er hogere waarden nodig zijn. Het college wil voor het kinderdagverblijf aan de Hugo de Grootstraat 59 een besluit hogere waarden vaststellen. Het ontwerpbesluit en het bijbehorende akoestisch onderzoek liggen ter inzage.

Bekijken van het ontwerpbesluit Hogere waarden

Iedereen kan het ontwerpbesluit vanaf 8 augustus 2013 tot en met 18 september 2013 bekijken bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, openingstijden:

Op afspraak: maandag tot en met donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op het ontwerpbesluit te sturen naar:

Gemeente Delft

College van Burgemeester en wethouders

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welk besluit het gaat. U kunt uw reactie tot en met 18 september 2013 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, ontvangt hierop een antwoord. Tevens worden de definitieve beschikkingen verstrekt. De definitieve beschikkingen worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl

Naar boven