Logo Nederweert
Vaststelling bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan ‘Bedrijvenpark Pannenweg-West’, Nederweert

De gemeenteraad van Nederweert heeft op 18 december 2012 besloten tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Pannenweg-West’ met bijbehorend beeldkwaliteitplan.

Dit bestemmingsplan is een actualisering en aanpassing van het in 2006 vastgestelde ‘Bestemmingsplan Bedrijvenpark Pannenweg’ met beeldkwaliteitplan.

Het ontwerp van het bestemmingsplan (met beeldkwaliteitplan) heeft al ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen ingekomen. Deze zienswijzen hebben aanleiding gegeven om het plan gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan ligt met het beeldkwaliteitplan voor iedereen vanaf 1 februari 2013 tot en met 14 maart 2013 ter inzage bij de klantenbalie in het gemeentehuis, gelegen Raadhuisplein 1 in Nederweert. Het plan is ook digitaal in te zien via www.nederweert.nl.

Gedurende de inzageperiode kunnen belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend en belanghebbenden die bedenkingen hebben ten aanzien van de wijzigingen die door de raad zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan, binnen de hiervoor genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook is het mogelijk gelijktijdig een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat beroep is beslist.

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven