Logo Zwartewaterland
Ontwerpbestemmingsplan en -omgevingsvergunning ‘Woonzorgvoorziening Adullam Genemuiden’, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat een bestemmingsplan is voorbereid voor de ontwikkeling van een woonzorgvoorziening in Genemuiden. De bouw van het complex is voorzien aan de Krommesteeg in Genemuiden. Over de plannen zijn diverse informatieavonden met omwonenden belegd en is vooroverleg gevoerd met diverse wettelijke instanties. Tegelijk met het bestemmingsplan is de omgevingsvergunning voor de bouw van de woonzorgvoorziening voorbereid.

Op 12 januari 2012 heeft de gemeenteraad van Zwartewaterland besloten dat de coördinatieregeling uit paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing is op de diverse procedures voor deze ontwikkeling. De ontwerpen van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden gezamenlijk ter inzage gelegd voor zienswijzen en nadat een besluit is genomen gezamenlijk ter inzage gelegd voor beroep.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 30 januari 2013.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen op het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning naar voren brengen bij de gemeenteraad en/of het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3000. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden aan de Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Tevens zijn de stukken in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1896.BP0036-OW01. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door het college en de gemeenteraad.

Naar boven