Logo Sint-Michielsgestel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gezondheidscentrum Sint-Michielsgestel’, Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Gezondheidscentrum Sint-Michielsgestel’, ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan voorziet in de vestiging van een gezondheidscentrum in het pand Schijndelseweg 15 in Sint-Michielsgestel (voorheen kantoor Hurks van der Linden). De woning op het naastgelegen perceel Schijndelseweg 19 wordt gesloopt om daar een parkeervoorziening te realiseren. Het gezondheidscentrum beoogt de concentratie op één plek van eerstelijns zorg, waaronder huisartsen, apotheek, tandartsen, fysiotherapie, psychologie, logopedie, dyslexie, pedicure, diëtist en verloskundige.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van vrijdag 9 augustus tot en met donderdag 19 september 2013 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073- 5531111).

Het digitale ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.BP2013SMGCENTRP101-ON01) raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Binnen de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Roozen (073) 5531111.

8 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel

Naar boven