Logo West Maas en Waal
Vooraankondiging ruimtelijke Structuurvisie dorpen 2013–2023: Eén toekomst voor de dorpen en Uitvoeringsagenda Structuurvisie dorpen 2013–2023, West Maas en Waal

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) dient een aankondiging te worden gedaan als het voornemen bestaat om een nieuwe structuurvisie, waarbij sprake is van ruimtelijke ontwikkelingen, voor te bereiden.

Hierbij maken wij bekend dat de Structuurvisie dorpen 2013-2023 met de Uitvoeringsagenda wordt voorbereid. Deze structuurvisie zal een strategisch beleidsdocument vormen dat de ruimtelijke ontwikkeling in de acht dorpen van deze gemeente tot 2023 op hoofdlijnen bevat. Er zullen afwegingen worden gemaakt met betrekking tot concrete ruimtelijke initiatieven en waar mogelijk zullen keuzes worden gemaakt.

Met ingang van 19 augustus 2013 zullen de betreffende stukken ter inzage worden gelegd. Eerst dan kan toepassing worden gegeven aan de wettelijke mogelijkheden om op de structuurvisie en de uitvoeringsagenda te reageren. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De structuurvisie zal, na afronding, eind 2013 ter vaststelling worden aangeboden aan de raad.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging, waarvoor geen stukken ter inzage liggen, kunt u contact opnemen met mevr. H. den Boer van de afdeling Ruimte en Welzijn. Tegen dit voornemen kunt u geen zienswijzen indienen en er wordt over dit voornemen geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie.

Beneden-Leeuwen, 7 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven