Logo Noord-Holland
Aanvraag omgevingsvergunning Cargill Multiseed B.V. voor vervangen bestaande scheepsverlader te Amsterdam, Noord-Holland

KENNISGEVING

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Vergunning

Cargill Multiseed B.V. is van plan om een bestaande scheepsverlader te vervangen. De inrichting is gelegen aan de Oceanenweg 19 te Amsterdam.

Hiervoor is een omgevingsvergunning onderdelen bouw, milieu en gebruik in strijd met een bestemmingsplan nodig. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben deze vergunning verleend.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpvergunning. De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

U kunt de vergunning inzien

De vergunning en alle bijbehorende stukken kunnen van 9 augustus tot 21 september 2013 worden ingezien op onze website www.noord-holland.nl . De stukken zijn in te zien via de betreffende bekendmaking. Een link naar alle bekendmakingen is te vinden op onze homepage onder het digitale loket.

Indien u geen toegang heeft tot het internet kunt u de stukken inzien bij:

  • de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied locatie Amsterdam, Herikerbergweg 290 te Amsterdam Zuid-Oost op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Bovendien liggen de stukken buiten kantooruren ter inzage bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaal-gebied locatie Amsterdam, echter uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak, tel.: 020-2543600.

Tevens kunnen de stukken worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P.A. Deosarran (tel.: 0800-9986734).

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot 21 september 2013 tegen deze vergunning beroep instellen bij de Rechtbank te Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Tevens kunnen zij een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Belanghebbenden kunnen tegen de uitspraak van de rechtbank in hoger beroep gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en eventueel een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven