Logo Hellendoorn
Wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, waterbergingen Linderte Leide, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 2 februari 2013 gedurende zes weken, derhalve tot en met vrijdag 15 maart 2013, het ontwerp van het wijzigingsbestemmingsplan Buitengebied 2009, waterbergingen Linderte Leide ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied).

Inzien is ook mogelijk via de landelijke site. Het adres voor het plan is: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.WPBUWBHAWGS-ON01.

Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 2009. Het bestemmingsplangebied bestaat uit twee onbebouwde agrarische percelen in het buitengebied rond Haarle. Deze percelen worden omgevormd tot waterberging. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd uitvoering te geven aan een grotere behoefte aan waterberging in het watersysteem van de Linderte Leide.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven