Logo SpijkenisseGemeente Spijkenisse, Opheffen gehandicaptenparkeerplaats Jacob Catsstraat

Kenmerk: S&W/VVH/VG

Burgemeester en wethouders van de gemeente Spijkenisse;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

dat op grond van artikel 15, lid 1 van de Wegenverkeerswet 1994 de plaatsing of verwijdering van de bij algemene maatregel van bestuur aangewezen verkeerstekens, en onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd, bij verkeersbesluit dient te geschieden;

Er heeft overleg met de politie plaatsgevonden zoals dat staat aangegeven in artikel 24 van het BABW,

de politie heeft ingestemd met de voorgestelde maatregel;

Aan belanghebbende wonende aan de Jacob Catsstraat 28 D, 3202 AK te Spijkenisse is een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken toegekend nabij de woning;

De belanghebbende is inmiddels overleden;

Het is wenselijk de gehandicaptenparkeerplaats nabij de Jacob Catsstraat 28 D, 3202 AK op te heffen zodat deze parkeerplaats door anderen gebruikt kan worden.

BESLUIT

Het opheffen van de gehandicaptenparkeerplaats aan de Jacob Catsstraat 28 D, 3202 AK te Spijkenisse d.m.v. het verwijderen van het bord E6 uit bijlage 1 van het RVV 1990.

Spijkenisse, 5 augustus 2013

namens dezen,

mevrouw Mr. J.M. Verwey

Coördinator van het team Vergunningen,

MEDEDELINGEN

Bezwaar- of beroepsclausule

Dit besluit treedt in werking na bekendmaking in de Staatscourant. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na publicatie van dit besluit in de Staatscourant bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Spijkenisse, posbus 25, 3200 AA te Spijkenisse. Het bezwaarschrift moet de naam en het adres vermelden van degene die bezwaar maakt, zijn ondertekend en de datum vermelden waarop het is opgesteld. In het bezwaarschrift moet ook worden aangegeven tegen welk besluit bezwaar wordt gemaakt en waarom bezwaar wordt gemaakt. Door het indienen van het bezwaarschrift wordt dit besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een bezwaarschrift heeft ingediend een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Bij het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moeten griffierechten worden betaald.

Naar boven