Logo Baarle-Nassau
Omgevingsvergunning Bernardusstraat ong. (5113 TL) te Ulicoten, Baarle-Nassau

Het college van Burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 30 juli 2013 de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Bernardusstraat ong. (kadastraal A-4116), 5113TL te Ulicoten,

Activiteiten: Planologische afwijking (artikel 2.12 lid 1 onder a.3 Wabo), ten behoeve van de aanleg van extra parkeerplaatsen in de bestemming Groen (westzijde Bernardusstraat).

De verleende omgevingsvergunning ligt vanaf maandag 12 augustus 2013 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan tegen de omgevingsvergunning een beroepschrift ingediend worden bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de rechtbank een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De digitale stukken kunnen geraadpleegd worden via www.baarle-nassau.nl > digitale balie > ruimtelijke plannen > Wabo projectbesluiten. De papieren stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00-12.30u en op woensdagmiddag van 13.30-17.00u. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Keijsers van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Baarle-Nassau, 9 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau

Naar boven