Logo Texel
Ontwerp correctiebesluit Westerweg 50 Den Hoorn, Texel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maakt, ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een ontwerp correctiebesluit voor de Westerweg 50 te Den Hoorn vanaf 7 augustus 2013 tot en met 17 september 2013 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het ontwerpcorrectiebesluit voorziet in de correctie van de projectplankaart die bij het projectbesluit hoort. De oorspronkelijke projectplankaart geeft, in tegenstelling tot de bijbehorende tekst in de ruimtelijke onderbouwing, niet weer dat de parkeerplaatsen aan de Bakkenweg onderdeel uitmaken van het projectgebied. Het project voorziet in het oprichten van een recreatiewoning met bijbehorende parkeerplaatsen op de locatie bekend als Westerweg 50 te Den Hoorn.

Ter inzage

Het ontwerpcorrectiebesluit ligt vanaf vanaf 7 augustus 2013 tot en met 17 september 2013 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Emmalaan 15, 1791 AT Den Burg.

Het ontwerpcorrectiebesluit en bijbehorende bijlagen zijn ook online te raadplegen op de website van de gemeente Texel, www.texel.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde periode kunnen door een ieder zienswijzen omtrent het ontwerpcorrectiebesluit naar voren worden gebracht. Zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, tel. (0222) 362248.

Naar boven