Logo Rotterdam
Bekendmaking omgevingsvergunning ‘Boosterstation Hoogvliet’, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hoogvliet maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingvergunning heeft verleend voor het project “Boosterstation Hoogvliet”.

Het plan maakt de bouw van een boosterstation ten behoeve van de distributie van warm water voor stadsverwarming mogelijk.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 9 augustus 2013 tot en met vrijdag 20 september 2013 ter inzage bij de servicebalie van de:

  • Deelgemeente Hoogvliet, Middenbaan Noord 47.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning . De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Op grond van artikel 6:8 lid 4 Awb begint de termijn voor het indienen van een beroepsschrift tegen de omgevingsvergunning de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 7 augustus 2013

Dagelijks bestuur voornoemd

Naar boven