Logo Raalte
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Heeten’, Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat de raad van de gemeente Raalte bij besluit van 20 juni 2013 het bestemmingsplan ‘Heeten’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Op basis van de Wet RO dient de gemeente haar bestemmingsplannen actueel te hebben en te houden. De kern Heeten behoorde tot de categorie van nog te actualiseren plangebieden. Met de vaststelling van het bestemmingsplan “Heeten” wordt de kern Heeten ook van een actueel bestemmingsplan voorzien. In het nieuwe bestemmingsplan wordt de bestaande situatie opnieuw planologisch vastgelegd. De wijzigingen betreffen aanpassingen van de verbeelding en de regels naar aanleiding van de ingediende zienswijzen, alsmede ambtelijke aanpassingen.

Het bestemmingsplan “Heeten” met vaststellingsbesluit en andere bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 8 augustus 2013 tot en met vrijdag 20 september 2013 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen via:

Met ingang van 8 augustus tot en met vrijdag 20 september 2013 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden;

  • die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van de raad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven