Logo Zoeterwoude
ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Jan van Banningstraat 26A/Eloutstraat 20, Zoeterwoude

Ontwerpomgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen voor de volgende locatie en activiteit:

  • Jan van Banningstraat 26A/Eloutstraat 20; het gebruiken van een kantoor voor wonen met kantoor- en/of praktijkruimte voor aan-huis-gebonden beroepen en/of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

De (ontwerp)omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3e, van de Wabo, waarvoor een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad (vvgb) nodig is.

De aanvraag, de ontwerpvergunning, de ontwerpvvgb en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 augustus 2013 gedurende zes weken (tot en met 18 september 2013) ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude, en zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van terinzageligging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht na telefonische afspraak met W. ter Horst, telefoonnummer: 071-5806302 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

Naar boven