Logo Olst-Wijhe
Ontwerpbestemmingsplan buitengebied ‘Wijhe, Waterstraat 16’, Olst-Wijhe

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 30 januari 2013 tot en met 13 maart 2013 ter inzage bij ons klantcontactcentrum op de locaties in Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden behorende bij de locatie Waterstraat 16 in Wijhe en vloeit voort uit de Rood voor Rood regeling. De landschapontsierende gebouwen worden gesloopt. De te behouden voormalige agrarische bedrijfswoning wordt gesplitst in twee wooneenheden en krijgt een woonbestemming evenals de te realiseren compensatiewoning. De overige gronden krijgen een agrarische bestemming.

Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP201204016-0201 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen, telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Naar boven