Logo Wierden
MER aanmeldingsnotitie Flierweg 4, Wierden

Het college van burgemeester en wethouders van Wierden maakt bekend dat maatschap Hoff uit Wierden voor de varkenshouderij aan de Flierweg 4 in Hoge Hexel een MER aanmeldingsnotitie heeft ingediend. Het voornemen bestaat het bedrijf uit te breiden met een nieuw te bouwen vleesvarkensstal tussen twee al bestaande stallen.

De aanvraag heeft betrekking op het oprichten van een nieuwe installatie voor het houden van dieren. Overeenkomstig bijlage D categorie 14 van het Besluit milieu effectrapportage 1994, moet het college vooraf bepalen of voor de beoogde uitbreiding een milieu-effectrapportage vereist is.

Naar aanleiding van de ontvangen MER aanmeldingsnotitie heeft het college op 22 januari 2013 besloten dat voor de beoogde uitbreiding geen milieu-effectrapport nodig is.

Het besluit met alle daarop relevante stukken ligt met ingang van 31 januari 2013 tot en met 13 maart 2013 tijdens openingstijden ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Het loket is telefonisch te bereiken onder nummer 0546-580838.

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen de MER- beoordelingsbeslissing geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij belanghebbende daardoor rechtstreeks in haar belang wordt getroffen.

Naar boven