Logo Loon op Zand
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gasthuisstraat 77’, Loon op Zand

NL.IMRO.0809.gasthuisstraat77-ob01

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat van donderdag 31 januari 2013 tot en met woensdag 13 maart 2013 het ontwerpbestemmingsplan “Gasthuisstraat 77”, met de daarbij behoren stukken, voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan “Gasthuisstraat 77” voorziet in het realiseren van 7 grondgebonden woningen. Het plangebied ligt op de hoek van Gasthuisstraat 77 en Julianastraat te Kaatsheuvel. De woningen zijn zowel georiënteerd op de Gasthuisstraat als op de Julianastraat.

Het ontwerpbestemmingsplan “Gasthuisstraat 77” kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl, een directe link naar het plan vindt u op www.loonopzand.nl . Verder ligt het plan ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzageligging een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer G. van de Vrande, telefoonnummer 0416 – 289 342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven