Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan Maanderweg e.o. gemeente Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Maanderweg e.o., met nummer NL.IMRO.0228.BP2011MAAW0003-0201, in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 31 januari tot en met woensdag 13 maart 2013 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. De balie is op de volgende momenten geopend:

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur;

  • maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, alleen op afspraak;

  • elke eerste woensdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen . Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied wordt aan de zuid- en zuidwestkant begrensd door de spoorlijn Ede – Utrecht, de Kerkweg, de Verlengde Maanderweg, de Hakselseweg, de Klaphekweg, de Spinderweg, de Hoorn, de Jachtlaan en de Noorder Parallelweg. Aan de westzijde wordt het gebied begrensd door de Kastelenlaan en aan de noordwestzijde door de Veenderweg. De oostelijke begrenzing wordt gevormd door de Ketelstraat en de spoorlijn Ede – Amersfoort.

Het gebied Bernhardlaan-Berkenlaan-Klinkenbergerweg- Keetmolenweg en Stationsweg (nabij het station Ede-Wageningen) valt ook onder dit plan.

Het bestemmingsplan Maanderweg e.o. komt in het kader van het actualiseringsproject tot stand. Het plan is hoofdzakelijk conserverend van aard. Dat betekent dat de bestaande situatie is bestemd waarbij reeds verleende bouwvergunningen en vrijstellingen/ontheffingen zijn verwerkt.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u met mevrouw J.Buliga, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680831.

Ede, 30 januari 2013.

Naar boven