Logo Lelystad
Verlening omgevingsvergunning met verklaring van geen bedenkingen wijziging voormalige kantoorpand aan de Lisdoddeweg 36 te Lelystad (dossiernr. L20120424), Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning te verlenen om het voormalige kantoorpand om te vormen tot een bedrijfswoning, gecombineerd met een paardenpension en -opleidingscentrum aan de Lisdoddeweg 36 te Lelystad. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3o Wabo, waarvoor een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig was. De vvgb is door de gemeenteraad verleend op 14 mei 2013. De omgevingsvergunning is verleend op 24 juli 2013.

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpvvgb vanaf 30 mei 2013 tot en met 10 juli 2013 ter inzage hebben gelegen. Tijdens deze periode is geen zienswijze ingediend.

De omgevingsvergunning en de vvgb met de daarbij horende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij de Informatiebalie, in de hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 2 te Lelystad. Voor nadere informatie kunt u terecht bij de informatie, telefonisch bereikbaar onder nummer 140320.

Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan binnen zes weken na bekendmaking een beroepschrift indienen bij de rechtbank te Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht (Postbus 16005, 3500 DA Utrecht).

De bekendmaking van beide besluiten vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl .

Naar boven