Logo Blaricum
Ontwerp uitwerkingsplan ‘Blaricummermeent Herziening deelplan Woongebied A’, Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerp van het uitwerkingsplan “Blaricummermeent Herziening deelplan Woongebied A” NL.IMRO.0376.BPBmeentUPWGA-ON01 voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

De ontwikkeling van De Blaricummermeent tot een woon- en werkgebied is vastgelegd in het bestemmingsplan Blaricummermeent, Werkdorp. Om gevolg te geven aan de ontwikkeling van dat gebied wil de gemeente overgaan tot de nadere uitwerking van dit bestemmingsplan. Voor Deelplan A is het Uitwerkingsplan De Blaricummermeent Werkdorp, Woongebied A1 vastgesteld. Door de moeizame woningmarkt is het noodzakelijk dat een aantal bouwplannen worden herontwikkeld. Doordat het Uitwerkingsplan De Blaricummermeent Werkdorp, Woongebied A1 op een aantal punten een gedetailleerde regeling kent, is de voorgestane herontwikkeling van bouwplannen niet altijd mogelijk. Daarom is een nieuw uitwerkingsplan opgesteld.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 augustus 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.blaricum.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt gedurende de ter inzage termijn schriftelijk een reactie indienen bij burgemeester en wethouders van Blaricum, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van “Blaricummermeent Herziening deelplan Woongebied A”. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient binnen de termijn van de terinzageligging, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw K. de Graaf van de BEL Combinatie, telefoonnummer: 035 – 751 31 65. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven