Logo Breda
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Stationslaan, herziening 2012’, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 20 december 2012 het bestemmingsplan ‘Stationslaan, herziening 2012’ (NL.IMRO.0758.BP2012019005-0401) heeft vastgesteld. De begrenzing van het plangebied is als volgt: aan de noordzijde begrensd door de nieuwe Stationslaan, aan de westzijde door de Belcrumweg, aan de zuidzijde door het spoor en aan de oostzijde aan de nieuw te realiseren openbaar vervoer terminal.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast. De wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van

31 januari tot en met 13 maart 2013 tevens ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA

’s-Gravenhage. Nu tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren zijn gebracht kunnen belanghebbenden alleen nog beroep instellen tegen de in het plan aangebrachte wijzigingen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 30 januari 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven