Logo Gaasterlân-Sleat
Vooraankondiging voornemen en ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Regelstation Harich’ te Harich ex artikel 3.8 Wro, Gaasterlân-Sleat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gaasterlân-Sleat geven op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit op de ruimtelijke ordening, kennis van haar voornemen om een bestemmingsplan ex artikel 3.8 Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) voor te bereiden voor de bouw van een regelstation voor de elektriciteitsvoorziening op het perceel grond gelegen aan de Westerein tussen de provinciale weg N359 en de oprit van een agrarisch bedrijf aan de Westerein 24 te Harich, kadastraal bekend gemeente Balk, sectie L, nummers 374 en 847.

Tegelijkertijd met dit voornemen wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 2 augustus 2013 voor een ieder ter inzage gedurende een periode van 6 weken in het gemeentehuis, Heremastate 1 te Joure en in het Servicepunt te Balk, Dubbelstraat 1 en het Servicepunt te Lemmer, Vissersburen 88.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website www.defriesemeren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0653.BPHAR13REGELSWEST-ON01 ).

Gedurende deze periode van zes weken kunnen door een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat, p/a Uitvoeringsorganisatie De Friese Meren, Postbus 101, 8500 AC te Joure.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevr. C. den Hollander-van der Ent of de heer A.J. Bremer via nummer 14 05 14.

Naar boven