Logo Capelle aan den IJssel
Kennisgeving Amnestyplein, Capelle aan den IJssel

Vooraankondiging opstellen bestemmingsplan

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) delen burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel mede dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het Amnestyplein. De aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de wens om op het Amnestyplein één dan wel twee kleinschalige (horeca-) paviljoens te realiseren.

Op grond van artikel 1.3.1., lid 2 Bro wordt nu geen gelegenheid geboden om zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en worden er geen stukken ter visie gelegd. Ook is het op dit moment niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over het voornemen.

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal dit plan ter visie worden gelegd, zodat eenieder zienswijzen naar voren kan brengen. Ook zal er dan een informatiebijeenkomst worden georganiseerd. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd op de gemeentelijke informatiepagina, in de Staatscourant en op www.capelleaandenijssel.nl. Naar verwachting zal de kennisgeving over enkele weken worden geplaatst.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer P. Leijten, afdeling Stadsontwikkeling, op telefoonnummer (010) 2848 157 of per e-mail p.leijten@capelleaandenijssel.nl.

Capelle aan den IJssel, 30 januari 2013

Naar boven