Logo Bronckhorst
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Gemaalwoning Veerweg 1 te Bronkhorst’, Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst hebben op 24 juli 2013 in de Staatscourant bekendgemaakt dat zij overeenkomstig artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo voornemens zijn medewerking te willen geven aan de verlening van een omgevingsvergunning voor het perceel aan de Veerweg 1 te Bronkhorst. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een kunstcentrum c.q. galerie inclusief ondergeschikte activiteiten in de voormalige dienstwoning.

Per abuis hebben wij de eerder in de Staatscourant opgenomen bekendmaking niet in het plaatselijk dag-, nieuws-, of huis-aan-huisblad opgenomen. Als gevolg hiervan is niet een ieder tijdig op de hoogte gebracht van de terinzagelegging. Om voorgaande reden verandert de terinzagetermijn. De ontwerpomgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen daarom van 1 augustus t/m 11 september 2013 voor een ieder ter inzage. Deze stukken kunt u inzien tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken ook benaderen via www.bronckhorst.nl → actueel → bekendmakingen.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

Hengelo (Gld.), 31 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst De secretaris,, A.H. van Hout

de burgemeester, H.A.J. Aalderink

Naar boven