Logo Coevorden
Voornemen verlening omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan aanleg parkeerplaatsen supermarkt Aelderstraat 42 in Aalden, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van tijdelijke parkeerplaatsen in definitief + 15 extra parkeerplaatsen ter plaatse van de supermarkt aan de Aelderstraat 42 in Aalden. De aanleg van de parkeerplaatsen is in strijd met het geldende bestemmingsplan Zweeloo-Aalden. Verzoek is om met omgevingsvergunning af te wijken van dit bestemmingsplan.

De ontwerpomgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt vanaf woensdag 31 juli 2013 tot en met dinsdag 10 september 2013 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Bijlage 6

Naar boven