Logo Tiel
Ontwerpwijzigingsplan buitengebied – Buitenplaats Nijenrode, Tiel

Er is een ontwerp wijzigingsplan 'Buitengebied – Buitenplaats Nijenrode' opgesteld. Het plan omvat het perceel Lingedijk 7a (waar op dit moment een tuincentrum gevestigd is) en enkele aangrenzende, onbebouwde percelen. Met dit plan wordt een buitenplaats mogelijk gemaakt, bestaande uit maximaal 7 woningen in een park/bos. De buitenplaats wordt voor een groot deel publiek toegankelijk gemaakt. Het bestaande tuincentrum wordt verplaatst naar een perceel bij de Hamsche Biezen. Hiervoor is een bestemmingsplan opgesteld.

Gelet op artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp met ingang van donderdag 25 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website www.tiel.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de raad van de gemeente Tiel, p/a Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan contact opnemen met de afdeling Stadsontwikkeling van de gemeente Tiel, tel. (0344) 637 248.

Naar boven