Logo Sint Anthonis
Bekendmaking omgevingsvergunning voor het afwijken van de planvoorschriften en het intern verbouwen en splitsen van de woonboerderij op het perceel Loonseweg 25 te Oploo, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 22 januari 2013 op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3 º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit afwijking bestemmingsplan en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen voor het intern verbouwen en splitsen van de woonboerderij Loonseweg 25 te Oploo. Ten opzichte van de ontwerpomgevingsvergunning wordt de definitieve omgevingsvergunning ongewijzigd vastgesteld.

Het project bestaat uit het gebruik in afwijking van het bestemmingsplan “Buitengebied 2000” en het intern verbouwen en splitsen van een woonboerderij op het perceel Loonseweg 25 te Oploo.

De splitsing van deze woonboerderij past niet binnen de planvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan. Het plan kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 31 januari 2013 tot en met 13 maart 2013 ter inzage in het gemeentehuis, sector S&R, balie team Vergunningen. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje actueel / bekendmakingen / omgevingsvergunning. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het besluit treedt in werking op 14 maart 2013 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.

Sint Anthonis, 22 januari 2013

Naar boven