Logo Zeevang
Voorgenomen afwijking bestemmingsplan Middenweg 1 te Oosthuizen, Zeevang

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2009 voor de realisatie van een paardenpension op het perceel Middenweg 1 te Oosthuizen.

Het ontwerp van het te nemen besluit met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 25 juli 2013 gedurende 6 weken (tot 6 september 2013) ter inzage bij de cluster Bouwen, Wonen, Zorg van de gemeente Zeevang, Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen (werkdagen van 9.00-12.00 uur, ‘s, middags op afspraak).

U kunt stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0478.PB2013Middenweg1-ON01 ). Via deze website kunt u inzoomen naar het perceel Middenweg 1 en met de informatieknop de relevante documenten ophalen. De stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.zeevang.nl .

Zienswijze naar voren brengen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan door een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Degenen die eventueel mondeling hun zienswijze naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met het cluster via telefoonnummer (0299) 409446 (K. Kooijman). In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

24 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Zeevang

Naar boven