Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Knibbelweg 73 – 75’ ter inzage, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Knibbelweg 73-75’ te Zevenhuizen met ingang van donderdag 25 juli 2013 ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het plangebied ligt aan de Knibbelweg 73-75 ten zuiden van de kern Zevenhuizen. Het perceel wordt aan de zuidwestkant begrensd door de Knibbelweg. Aan de noordwestkant ligt woonbebouwing. Aan de noordoostkant en de zuidoostkant liggen agrarische gronden. Op de afbeeldingen is het plangebied en de omgeving weergegeven.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding (plankaart) en regels en gaat vergezeld van een toelichting. Voor de exacte begrenzing wordt verwezen naar de verbeelding behorende bij dit bestemmingsplan.

Aan de Knibbelweg 73-75 ligt een perceel met agrarische bestemming. Op dit perceel zijn twee dienstwoningen aanwezig, alsmede agrarische bedrijfsbebouwing. Nadat het agrarische bedrijf is beëindigd is de bedrijfsbebouwing in gebruik genomen als opslag. De gebruikssituatie wordt nu middels voorliggend bestemmingsplan gelegaliseerd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 25 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpKnibbelweg7375-Ow01 ). De stukken zijn ook als pdf-bestand in te zien op www.zuidplas.nl .

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen U kunt uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven