Logo Medemblik
Ontwerpbestemmingsplan Postzegels Medemblik Binnenstad, Medemblik

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Postzegels Medemblik Binnenstad’ met ingang van 26 juli tot en met 5 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in:

  • Een aanpassing van de horeca categorisering;

  • Een verzameling van een aantal kleinschalige ontwikkelingen die al een planologische procedure hebben doorlopen;

  • Een aantal nieuwe ontwikkelingen waaronder extra parkeerplaatsen bij het Westereiland, een botenhuis bij de Oosterhaven en een uitbreiding van de horecavoorziening in het Koningin Emmapark.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan wordt verbeeld op de gemeentelijke website www.medemblik.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en is raadpleegbaar via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0420.BPKMEDPOSTBIN-ON01 .

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Medemblik bij het Klant Contact Centrum, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag geopend van 9:00 tot 20:00 uur en op de overige werkdagen van 9:00 tot 14:00 uur.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder over het bestemmingsplan een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Medemblik. U kunt dat op de volgende manier doen:

  • Een schriftelijke zienswijze indienen. De zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-12-25251.

  • Een mondelinge zienswijze indienen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze vragen wij u op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer (0229) 85 63 10.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. Op de gemeentelijke website staat bij het bestemmingsplan een formulier dat eventueel gebruikt kan worden voor het opstellen van de zienswijze.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend.

Naar boven