Logo Noordoostpolder
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Ens, Drietorensweg 38-I en 29’, Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet

ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 27 juni 2013 het bestemmingsplan 'Ens, Drietorensweg 38-I en 29’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 25 juli 2013 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl .

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/planidn=NL.IMRO.0171.BP00530-VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00530-VS01-/NL.IMRO.0171.BP00530-VS01

Het bestemmingsplan 'Ens, Drietorensweg 38-I en 29’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de realisering van een kweekruimte/ kas op het perceel Drietorensweg 38-I te Ens aansluitend aan het bestaande kassencomplex. Het plan biedt daarnaast de juridisch-planologische mogelijkheid voor de plaatsing en het gebruik van een houtstookinstallatie op het perceel Drietorensweg 29 te Ens.

Tegen het ontwerp van het bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend bij de gemeenteraad. Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer G. Folmer van het cluster Ruimtelijke ontwikkeling, tel. (0527) 63 32 85.

Naar boven