Logo Overbetuwe
Vastgestelde beheersverordening ‘De Danenberg’, Overbetuwe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de beheersverordening De Danenberg op 11 juni 2013 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Waar gaat de beheersverordening over?

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden in het gebied De Danenberg.

Het gebied De Danenberg wordt in het noorden begrensd door de rijksweg A15, in het zuiden door de rivier de Waal, in het oosten globaal door de kern Oosterhout en in het westen globaal door de kern Slijk-Ewijk en de Valburgsestraat. Bij de beheersverordening is een kaart gevoegd waarop het exacte verordeninggebied staat.

Het bestaande gebruik en de planologische mogelijkheden lagen vast in een 4-tal bestemmingsplannen. De beheersverordening vervangt deze plannen.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de beheersverordening vanaf donderdag 25 juli 2013 inzien. De beheersverordening en de bijbehorende stukken kunt u bekijken op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=

NL.IMRO.1734.0152BUITbvdanenbrg-VSG1 .

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://bronro.overbetuwe.nl/0898CA4C-0365-478E-A45F-0FF41AAB186C/

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.overbetuwe.nl , onder Wonen, verkeer en veiligheid, verder klikken op Bouwen en wonen en daarna op Ruimtelijke plannen (o.a. bestemmingsplannen). De papieren versie van de verordening kunt u inzien via het omgevingsloket gemeentehuis Overbetuwe, locatie Elst (maandag t/m vrijdag van 8.30-13.00 uur). U kunt hiervoor ook een afspraak maken met iemand van het omgevingsloket via (0481) 362300.

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Naar boven