Logo Amersfoort
Bestemmingsplan ‘Buitengebied West’ onherroepelijk, Amersfoort

Op 20 december 2011 heeft de gemeenteraad van Amersfoort het bestemmingsplan ’Buitengebied West’ gewijzigd vastgesteld. Het besluit over het bestemmingsplan heeft vervolgens ter inzage gelegen, waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is gebruik gemaakt.

De Afdeling Bestuursrechtspraak heeft in haar uitspraak 14 november 2012 een tweetal beroepen gericht was tegen de vaststelling van het bestemmingsplan ongegrond verklaard. Een derde beroepschrift is op 14 januari 2013 ingetrokken.

Het besluit over het bestemmingsplan is met deze uitspraak en het intrekken van het beroepschrift onherroepelijk geworden en is vanaf heden voor een ieder in te zien bij de informatiebalie in de centrale hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur. De documenten kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven