Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Ontwerpomgevingsvergunning Kerkweg 2, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 1 maart 2011 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De verklaring heeft betrekking op een ontwerpomgevingsvergunning voor het verbouwen van een geluidsstudio naar 3 woningen op het perceel Kerkweg 2 in Spaarndam.

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning liggen met de bijbehorende stukken van 25 juli tot en met 4 september 2013 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenking en/of de ontwerpomgevingsvergunning. Zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Over het indienen van een mondelinge zienswijze kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer P.J. Oud, 020-4079000 (ontwerpomgevingsvergunning) en mevrouw A.J. Kuijper, 020-4079000 (ontwerpverklaring van geen bedenkingen).

24 juli 2013

Naar boven