Logo Ede
Ontwerpwijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Lunteren, Mispelweg 4, Ede

Op grond van art. 3.6 Wro

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ‘Agrarisch Buitengebied, Lunteren, Mispelweg 4’, met nummer NL.IMRO.0228.BPW2013AGB0012-0201 in Lunteren en de daarbij behorende stukken van donderdag 25 juli tot en met woensdag 4 september 2013 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden . Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen . Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gebied en gevolg

Het plan betreft het perceel aan de Mispelweg 4 te Lunteren. Er wordt gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid 3.8.1 van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied. Hiermee is het mogelijk om, onder bepaalde voorwaarden, de vorm van het bouwvlak te wijzigen. Inititiatiefnemer wil een pluimveestal met interne wintergarten bouwen. De oppervlakte van het bouwvlak blijft ongewijzigd maar krijgt een andere vorm.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Lidwien Wolters, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 621.

Ede, 24 juli 2013

Naar boven