Logo Aalburg
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat Wijk en Aalburg, 1e herziening’, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 25 juli 2013 tot en met woensdag 4 september 2013 het volgende bestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

Deze herziening maakt de ontwikkeling van 16 (zorg)appartementen mogelijk. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan “Oude Kerkstraat, Wijk en Aalburg”. Teneinde de ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voornoemd bestemmingsplan noodzakelijk.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 25 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage. Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8:30 uur tot 12:30 uur en op dinsdag van 8:30 uur tot 20:00 uur) van het vastgestelde bestemmingsplan kennis worden genomen bij de balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van 25 juli 2013 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Wijk en Aalburg, 24 juli 2013

Naar boven