Logo Aalburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg’, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 25 juli 2013 tot en met woensdag 4 september 2013 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

Het bestemmingsplan ‘Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg’ maakt de uitbreiding van het agrarisch bedrijf met een nieuwe bedrijfsruimte en kas met kantoor mogelijk.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan “Buitengebied, herziening 2009”. Teneinde de ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voornoemd bestemmingsplan noodzakelijk.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het ontwerpbestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze, schriftelijk dan wel mondeling, naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan “Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg” is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . Het plan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website www.aalburg.nl .

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg””. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 24 juli 2013

Naar boven