Watervergunning Ikea Beheer B.V., Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene Wet bestuursrecht, het volgende bekend. Bij besluit van 17 juli 2013 met kenmerk RWS-2013/37664 is aan Ikea Beheer te Amsterdam een vergunning verleend op grond van de Waterwet. Het betreft een vergunning voor het brengen van stoffen, afkomstig van Ikea, Van Rensselaerlaan 7 te Utrecht in het Amsterdam-Rijnkanaal. De stoffen komen vrij bij:

  • het ontwikkelen van een warme bron van een bodemenergiesysteem;

  • het halfjaarlijks onderhoud aan het bodemenergiesysteem.

Terinzagelegging

De vergunning en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 25 juli 2013 tot en met 5 september 2013 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Griffioenlaan 2 te Utrecht, op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur;

  • de gemeente Utrecht, balie Bouwen, Wonen en Ondernemen, Rachmaninoffplantsoen 61, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging een bezwaarschrift indienen onder vermelding van Wtw13204 bij de Minister van Infrastructuur en Milieu, p/a de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Postbus 24094, 3502 MB Utrecht.

Voorlopige voorziening

Indien tegen een besluit bezwaar is gemaakt en als onverwijlde spoed dat vereist, kan de indiener van het bezwaarschrift de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als bedoeld in artikel 8:81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijk verzoek dient samen met een afschrift van het bezwaarschrift te worden gezonden aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht. Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer J. Brokke, telefonisch bereikbaar onder nummer 06 53 73 57 22.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd Vergunningverlening, J.A. van der Werf

Naar boven