Logo Ameland
Ontwerp omgevingsvergunning, ‘Oranjeweg 18, 9161 CC in Hollum’, Ameland

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Het college is in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan onderstaande omgevingsvergunning te verlenen.

  • Oranjeweg 18, 9161 CC in Hollum, kadastraal bekend gemeente Ballum, sectie G, nummer 3659: het bouwen van een mast op de scheepsbrug. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 26 november 2012 en betreft de activiteiten bouwen van een bouwwerk en het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Indienen zienswijze

Tegen voorgenomen omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit van de raad voor de verklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage tot en met 4 september 2013. Vanaf 25 juli tot en met 4 september 2013 kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? U kunt de stukken inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis of via de internetsite van de gemeente Ameland: www.ameland.nl . Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Naar boven