Logo Venray
Omgevingsvergunningen (vastgesteld), Venray

Burgemeester en Wethouders van Venray maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van de, verleende omgevingsvergunningen:

  • Sparrendreef 12, Venray – afwijken van de bestemmingsplanregels (OMV13006)

  • Sportlaan 2, Venray – bouwen + afwijken van de bestemmingsplanregels (OMV13010)

  • Edisonstraat 2, 4 en 6, Venray, bouwen + afwijken van de bestemmingsplanregels (OMV13008)

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze publicatie voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 in Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

De verleende omgevingsvergunningen en de hier bijbehorende stukken zijn beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u de verleende omgevingsvergunningen raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

De beroepstermijn loopt van zaterdag 27 juli 2013 t/m vrijdag 30 augustus 2013 (zes weken).

Tijdens de beroepstermijn kunt u beroep indienen tegen de omgevingsvergunningen bij de Rechtbank te Roermond. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • De naam en het adres van de indiener;

  • De dagtekening;

  • Een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • De gronden van het beroep.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u – als onverwijlde spoed dit vereist – de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Roermond (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven