Logo Rotterdam
Kennisgeving bestemmingsplan ‘Maasvlakte 2, tweede partiële herziening’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 26 juli 2013 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 5 september 2013) het ontwerpbestemmingsplan “Maasvlakte 2, tweede partiële herziening” met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40, zijde Doelwater, tegenover het hoofdbureau van politie;

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

De herziening bevat een aanvulling/wijziging van de voorwaarden die in het bestemmingsplan “Maasvlakte 2” zijn opgenomen voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor bouwen, artikel 17 “binnenvaartmaatregelen luchtkwaliteit”.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de clusterdirecteur Stadsontwikkeling, RO/Bestemmingsplannen, Postbus 6699, 3002 AR Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van de gemeente Rotterdam, Stadsontwikkeling, Galvanistraat 15, Rotterdam.

Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-489 4165 bellen.

Rotterdam, 24 juli 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: R. Voskuilen, Clusterdirecteur Stadsontwikkeling

Naar boven