Logo Horst aan de Maas
M.e.r. beoordelingsbesluit C. van Lijssel, Over de Beek 1a in Tienray, Horst aan de Maas

M.e.r. aanmeldingsnotitie

Op 20 september 2012 is van C. van Lijssel een M.e.r.-aanmeldingsnotitie ingekomen voor het uitbreiden van een reeds bestaand bedrijf, gelegen aan Over de Beek 1a, 5865 AD in Tienray, kadastraal bekend als Meerlo, sectie H, nr. 823. De aanmeldingsnotitie is op 4 oktober 2012 aangevuld. De aanmeldingsnotitie vormt een onderdeel van de voorbereiding voor een aanvraag omgevingsvergunning.

Beschikking

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas hebben met betrekking tot het initiatief op 31 januari 2013 beslist dat er geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden.

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van vrijdag 1 februari 2013 tot vrijdag 15 maart 2013 op maandagen van 8.00 uur tot 20.00 uur en op overige werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 6 in Horst. Op afspraak is inzage op een ander tijdstip dan genoemd mogelijk.

Bezwaar

De aanmeldingsnotitie en het besluit hierop vormen een onderdeel voor het aanvragen van een omgevings-vergunning. Ingevolge artikel 6:3 van de Awb is dit besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep tenzij belang-hebbenden rechtstreeks in hun belang getroffen worden. In de procedure voor een omgevingsvergunning zijn voor eenieder wel mogelijkheden voor het indienen van bezwaren.

Naar boven