Logo Terneuzen
Omgevingsvergunning ‘Oostelijke Kanaaloever’ locatie Mr. F.J. Haarmanweg 2c in Terneuzen, Terneuzen

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 24 juli 2013 de omgevings-vergunning voor afwijkend gebruik van de beheersverordening ‘Oostelijke Kanaaloever’ voor het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw (ter vervanging van de huidige bedrijfsbebouwing) op de locatie Mr. F.J. Haarmanweg 2c in Terneuzen (NL.IMRO.0715.OMGOKO02-VG99), hebben vastgesteld.

De gronden zijn bestemd voor agrarische doeleinden, maar worden al geruime tijd niet meer overeenkomstig deze bestemming gebruikt. Voor de realisatie van het huidige bedrijfsgebouw is destijds een vrijstellingsprocedure ex. artikel 19 Wet op de Ruimtelijke Ordening gevoerd.

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen onder zaaknummer W-AOV12375, bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum publicatie beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust. Er kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbenden tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De indiener van het verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, woensdag 24 juli 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, loco-secretaris, J.G. Princen

loco-burgemeester, F.O. van Hulle

Naar boven