Logo Coevorden
Vastgesteld bestemmingsplan Zweeloo, De Knieplanden, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van Coevorden maakt bekend dat het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Zweeloo, De Knieplanden voor een ieder ter inzage ligt. De gemeenteraad van Coevorden stelde dit bestemmingsplan op 2 juli 2013 gewijzigd vast.

Het plan

Het bestemmingsplan is een actualisatie van de geldende bestemmingsplannen voor het recreatiepark De Knieplanden in Zweeloo. In het bestemmingsplan leggen we de bestaande situatie vast en nemen we de bestaande rechten over.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van woensdag 24 juli 2013 tot en met dinsdag 3 september 2013 ter inzage, tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het IDN-nummer is NL.IMRO.0109.300BP00019-0003 .

Beroep

Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de volgende personen beroep instellen:

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • Belanghebbenden die het niet eens zijn met de aangebrachte wijzigingen.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet in ieder geval de volgende onderdelen bevatten: naam en adres, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de beroepsgronden, dagtekening en handtekening.

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Het besluit kan dan na afloop van de beroepstermijn worden uitgevoerd. Uitvoering van een besluit kan echter nadelige gevolgen hebben voor u. In dat geval kunt u tegelijkertijd met uw beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 23 juli 2013

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester.

M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven