Logo Houten
Voorbereidingsbesluit Buitengebied Eiland van Schalkwijk en ’t Goy en omgeving, Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in haar vergadering van 9 juli 2013 heeft besloten tot het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het Buitengebied Eiland van Schalkwijk en ’t Goy en omgeving.

Met een voorbereidingsbesluit kondigt de gemeenteraad aan dat er een bestemmingsplan in voorbereiding is. Het voorbereidingsbesluit is 10 juli in werking getreden en heeft een werkingsduur van een jaar. Er is geen mogelijkheid voor bezwaar of beroep.

Het voorbereidingsbesluit zorgt voor een aanhoudingsplicht voor omgevingsvergunningen in het gebied van de beheersverordening buitengebied. Hierdoor kan de actuele beleidslijn voor spuitzonering bij agrarische teelt direct toegepast kan worden.

Het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn raadpleegbaar bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De Gemeente InGang is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (03) 63 92 611. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het plan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.001BVBUITENGEBIED-VB01 . De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.001BVBUITENGEBIED-VB01 .

Het plan wordt tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen .

Naar boven