Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan CPO Hoogstraat, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘CPO Hoogstraat’.

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de bouw van twee extra woningen mogelijk in de oksel van de Hoogstraat en Grenadiersstraat in Heesch.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief de bijbehorende stukken) ligt met ingang van 24 juli 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPCPOHoogstraat-ow01) en www.bernheze.org (onder Mijn Omgeving/Wonen en Bouwen/Bestemmingsplannen).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de ontwerpbestemmingsplannen reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, kunt u een afspraak maken met de heer Barkane van afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven