Logo Midden-Delfland
Openbare bekendmaking ontwerpbestemmingsplan 2e herziening Kern Maasland 2008, Midden-Delfland

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan 2e herziening Kern Maasland 2008, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 19 juli 2013 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook als PDF te raadplegen op

www.middendelfland.nl -> Bestuur -> Beleid -> Actueel -> Stukken ter inzage.

Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbestemmingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer:

NL.IMRO.1842.bp13ML01-on01

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan maakt het oprichten van een nieuwe woning aan de Hammerdreef 1 in Maasland mogelijk. De nieuwe woning staat op een andere positie binnen het woonperceel dan de huidige woning. Ook is de nieuwe woning groter dan de huidige woning. Op de verbeelding van het bestemmingsplan Kern Maasland 2008 zijn bouwvlakken aangegeven. De nieuwe woning past niet binnen het betreffende bouwvlak. In de herziening van het bestemmingsplan is een passend bouwvlak op de verbeelding aangegeven.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 380 41 11, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, telefoonnummer (015) 380 42 13 of e-mailadres gdebruijn@middendelfland.nl.

Schipluiden, 15 juli 2013

Met vriendelijke groet,

namens het college van burgemeester en wethouders, A. Hoeksema hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven