Logo Midden-Delfland
Ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning woning Hammerdreef 1, Maasland, Midden-Delfland

  • Het oprichten van een woning aan de Hammerdreef 1 in Maasland (Z-2013-02867);

Het ontwerpbesluit omgevingvergunning ligt ter inzage

Gedurende de periode van 19 juli 2013 tot en met 29 augustus 2013 ligt het ontwerpbesluit ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl onder: bestuur en beleid> stukken ter inzage.

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbesluit kunt oproepen door invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.pbhammerdreef1-on01

Indienen zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

Het indienen van een mondelinge zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders is mogelijk. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dan kunt u dit doen bij de heer G. de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (015) 380 41 11) of mailen naar gdebruijn@middendelfland.nl.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 15 juli 2013

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving A. Hoeksema

Naar boven