Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Casterhoven deelplan A bouwtitel 6 (Broekdijk 46)’, Neder-Betuwe

(Kennisgeving art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening)

Van 17 juli tot en met 28 augustus 2013 ligt voor een ieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Casterhoven deelplan A bouwtitel 6 (Broekdijk 46)’.

  • digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl

  • digitaal via de website van de gemeente www.nederbetuwe.nl onder Ik wil / naar Bekendmakingen (RBC) / Ruimtelijke ordening / Bekendmakingen 17 juli 2013

  • analoog bij de bouwbalie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden

Het bestemmingsplan maakt de oprichting van een vrijstaande woning en de omvorming een bestaande bedrijfswoning tot burgerwoning aan de Broekdijk in Kesteren mogelijk. Dit gebeurt tegen de achtergrond van de woningbouwontwikkeling in het gebied (‘Casterhoven’).

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad van Neder-Betuwe, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen over het plan kunt u contact opnemen met de heer P. Hospers, bereikbaar onder nummer: 0488-449 900.

Opheusden, 11 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven